Lytzen Cars / Leasing af bil

Lytzen Cars Leasing

Gør din bildrøm til virkelighed med en leasing som er skræddersyet til dig

Som noget nyt tilbyder Lytzen Cars leasing af alle bilmærker.
Hvis du skulle have et specifikt bilønske, henter vi gerne drømmebilen for dig enten i Danmark eller udenlands.

Kontakt os for en uforpligtende bilsnak om din drømmebil og lad os allerede i dag udregne et fordelagtigt leasingstilbud til dig.

Hvad er fordelene ved leasing af bil?

Der findes to grundlæggende leasingformer, som vi her vil skabe mere klarhed omkring for dig.

Leasing er et populært middel at anvende i forbindelse med "leje" af en bestemt type bil i en bestemt periode (6, 12, 24 eller 36 måneder). Man får med korte ord overdraget brugsretten af køretøjet i leasingkontraktens periode. Leasing gør det muligt for dig som forbruger at køre i dyrere, mere eksklusive biler, hvor der kun betales en brøkdel af registreringsafgiften.

Fælles for begge leasingformer betales der en engangsydelse og derefter en fast månedlig leasingydelse for at køre i bilen.

Operationel leasing:

Operationel leasing anses for at være en dyrere leasing, hvor forhandleren afholder alle driftsudgifter undervejs i leasingperioden, da der som ofte er tilknyttet en serviceaftale i leasingydelsen. Det betyder, at du ikke har uforudsete udgifter og har dermed en god budgetsikkerhed, da en operationel leasingaftale ofte vil dække service og vedligehold på bilen. Du skal dog selv afholde udgifter til brændstof. Skader og andre reparationer på bilen vil være et privatanliggende, hvilket betyder at dette skal dækkes af din forsikring og ikke en del af leasingaftalen.

Efter endt leasingkontrakt skal du aflevere bilen tilbage til forhandleren, og det står dig nu frit om du releaser, køber eller leaser en ny bil hos forhandleren.

Finansiel leasing:

Du har nok hørt om traditionelle finansieringer af bil som ved et billån hos bilforhandleren eller i banken?

Finansiel leasing betyder, at du finansierer din bil gennem leasingselskabet og dermed afbetaler på bilens registreringsafgift. Denne leasingform betyder også, at du selv skal afholde udgifter forbundet med service og reparationer. Leasingydelsen ved denne leasingform er billigere end operationel leasing. Du skal efter endt leasingkontrakt selv stå for at sælge eller købe bilen.

Der vil fra start leasing blive udregnet en realistisk restværdi for bilen, som viser hvad den leaset bil er værd efter endt leasingkontrakt. Du kan i salgssituationen forhøre forhandleren om genkøb.

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os

Nyhed
Citroën

Citroën Grand C4 Picasso

BlueHDi 150 Intensive EAT6 7prs
Citroën Grand C4 Picasso BlueHDi 150 Intensive EAT6 7prs