Lytzen Cars / Profil / Ledige stillinger

Vil du være en del af Lytzen Cars fremtidige vækst og udvikling?

Vi er altid åben for uopfordret ansøgninger med stillinger indenfor bilbranchen. Du kan se nedenfor om der er ledige jobstillinger, der matcher dine kompetencer og dygtighed

Klargøringsmand søges

Vi søger nu en klargøringsmand til vores tilvoksende team, så vil du være en del af Lytzen Cars’s fremtidige vækst? Gennem fokus på kvalitet og samarbejde mellem indkøb, salg og værksted har vi gennem de seneste 10 år opbygget en forretning fra bunden til en bilforretning med 10 ansatte og ca 100 salgsbiler. Vi har kunder i hele Danmark og sælger omkring 500 brugte biler årligt.

Vi søger en ambitiøs og grundig klargøringsmand. Du bliver en del af et motiveret team, hvor dine arbejdsopgaver primært vil bestå i indvendig og udvendig klargøring/ polering af nyere, brugte biler.

Vi lægger stor vægt på, at alle facetter af salget skal være en god oplevelse for kunden, og salgsafdelingen har en vigtig rolle i at gøre kunden til en permanent relation. Vores opgave er at skabe lange relationer og gøre kunderne til vores gode ambassadører.

Vi arbejder både seriøst og målrettet. Vi tager også vores personale seriøst og søger at få det bedste frem i hver enkelt medarbejder ved at skabe plads til både faglig og personlig udvikling.

Tiltrædelse:

Så snart den rigtige er fundet – er det dig? Kan du se dig selv i rollen som klargøringsmand hos os, så søg jobbet NU. Vi leder efter den RIGTIGE person, der med sin erfaring, passion for biler og positive energi kan passe ind i vores team. Erfaring fra lignende stilling er en fordel men ikke et krav. Vi indkalder til samtale løbende og lukker stillingen når rette kandidat er fundet.

Ansættelsesprocessen: Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Send den til os på mail: rune@lytzencars.dk. Du er også velkommen til et besøg hos os.

Ring gerne i forvejen på tlf. 28 12 40 10 for at træffe aftale om tidspunkt.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Nyhed
Hyundai

Hyundai i30

CVVT 109 Classic
Hyundai i30 CVVT 109 Classic