Lytzen Cars / Tryghedsaftale / AutoMester nedbrudsforsikring

Automester nedbrudsforsikring holder dig sikkert kørende

Vi tilbyder også en landsdækkende garantiforsikring gennem vores værkstedskæde AutoMester ud over dine inkluderet 6 måneders forhandlergaranti.

Dette giver en ekstra tryghed, for dig som køber, mod pludseligt opstået fejl på bilen.

Man kan for 2013 kr. sikre sig 12 måneders garantiforsikring A, hos en hvilken som helst AutoMester efter ejet ønske. Dette giver fordele for dig som kunde, der kommer langvejs fra for at købe bil og kan benytte det lokale Automester værksted i henhold til nedenstående punkter hele perioden på 12 måneder.

Få ro i maven – tegn en AutoMester nedbrudsforsikring.

Alle biler skal fra tid til anden til service eller reparation. En bilreparation kommer oftest ubelejligt, men heldigvis kan du, ved at tegne en AutoMester nedbrudsforsikring, sikre dig mod uforudsete værkstedsregninger – og dermed sparer du penge på reparation af bilen.

Nedbrudsforsikringen er billig og har en omfattende dækning og gør dit liv som bilist en hel del nemmere.

Nedbrudsforsikringen dækker op til 10.000 kroner inkl. moms pr. nedbrud uanset antallet af nedbrud i dækningsperioden.

Den gælder i hele EU og Skandinavien

Nedbrudsforsikringen kan både tegnes til privat- og erhvervskøretøjer og gælder alle bilmærker. For at kunne tegne en af vores Nedbrudsforsikringstyper, må bilen på indtegningstidspunktet, ikke være over 10 år, ikke have kørt mere end 175.000 km eller have en totalvægt på mere end 3500 kg. Inden du kan tegne en Nedbrudsforsikring, skal din bil til serviceeftersyn eller gennemgang ved en AutoMester.

Skal du gøre brug af din Nedbrudsforsikring, skal reparationen foretages på et AutoMester værksted. Her oplyser du, at du har tegnet en Nedbrudsforsikring, så tager vi os af resten.

Sker nedbruddet i udlandet, vælger man selv værksted og lægger pengene ud for udgiften. Ved hjemkomst henvender man sig til sin AutoMester, som ansøger for godkendelse af skaden og evt. refundering af beløbet.

Alle serviceeftersyn, som udføres på bilen i dækningsperioden, skal laves efter fabrikkens forskrifter på et AutoMester værksted, for at opretholde dækning.

Nyhed
Hyundai

Hyundai i30

CVVT 109 Classic
Hyundai i30 CVVT 109 Classic